Uw gezicht is voor iedereen zichtbaar en heeft heel wat te verduren. UV-straling, wind, warmte en kou zijn allemaal factoren die invloed hebben op de huid van het gezicht. Het blijft uw visitekaartje en begrijpelijk dat u uw gezicht er zo goed mogelijk en verzorgd uit wilt laten zien. Één van de mogelijkheden om uw gezicht weer een frisse, gezonde uitstraling te geven is een peeling.

Glycolzuurpeeling
Glycolzuur wordt gewonnen uit suikerbieten. Het verwijdert de bovenste laag van dode huidcellen waardoor er een nieuwe huidlaag verschijnt die een zachtere structuur heeft en er frisser uitziet. Een peeling zorgt voor het afnemen en tegengaan van acne, verminderen en vervagen van fijne lijntjes, rimpels, huidverkleuringen, ouderdomsvlekken, littekens en striemen. Er zijn weinig tot geen neveneffecten en de behandeling is zo goed als pijnloos. Meestal wordt begonnen met een vrij lage AHA concentratie van 25% à 30% en vervolgens gaat men over tot een concentratie van 50%.

 

Lactic Acid peeling

Melkzuur maakt ook deel uit van de fruitzuren AHA familie en wordt gewonnen uit suiker en zuivel. Melkzuur stimuleert de aanmaak van hyaluronzuur in onze huid en is dus een bijzonder intensieve natuurlijke huid bevochtiger. Door het melkzuur verdwijnt het calcium, hierdoor verzachten en verweken de verbindingen tussen de cellen en zorgt het voor een effectieve afschilfering in de huid.
Door het gebruik van AHA’s krijg je een frisse teint, kan hyperpigmentatie verminderen en kunnen rimpels zelfs gladder worden.Young attractive girl receiving head massage at spa resort

Salicylzuur Peeling.
Net als fruitzuren verweekt ook salicylzuur de opperhuid.
Het verschil alleen is dat salicylzuur in vet oplosbaar is en daardoor ook de poriën binnendringt.
Hier verwijderd het “zuur” de dode huidcellen en reinigt zo de poriën diep.
Door deze “antibacteriële “en de ontstekingsremmende werking van het zuur is deze peeling uitermate geschikt voor de verstopte huid met oa:
 
Acne
Comedonen (mee-eters)
Ontstoken papels( puisten)
Huidverkleuring (pigment) als gevolg van acne

 

 

 

 

 

 

 

Gelaatsbehandelingen met peeling

Gelaatsbehandeling incl. 40% glycolzuurpeeling                                                                    € 68,50
Huidverbeterende gelaatsbehandeling incl. reiniging gelaat, peeling, masker en dag- of nachtverzorging.

Gelaatsbehandeling incl. 50% glycolzuurpeeling                                €85,-
Huidverbeterende gelaatsbehandeling incl. reiniging gelaat, peeling, masker en dag- of nachtverzorging.

Gelaatsbehandeling incl. Lactic Accid Peeling                                                                             €68,50

huidverbeterende gelaatsbehandeling incl. reiniging gelaat, peeling, masker en dag- of nachtverzorging

 

Priori peeling en soothing crème (45 min.)                                                                                                    € 68,50
 

 

Gelaatsbehandelingen zonder peeling

 

Traditionele gelaatsbehandelingen  vanaf 62,50                                                                               

90 min   € 75,70

“standaard” gezichtsbehandelingen incl. reiniging gelaat, scrub, verwijderen onzuiverheden, epileren

massage, masker en dag- of nachtverzorging.

Ook al lijken puistjes op elkaar, toch is iedere huid anders en zullen we eerst je huid goed moeten bekijken om een advies te kunnen geven over behandelingen en producten. We kunnen namelijk acne tegengaan d.m.v. een gelaatsbehandeling waarbij we de huid goed reinigen, onzuiverheden verwijderen en een glycolzuurpeeling aanbrengen.
Glycolzuurpeeling
Glycolzuur wordt gewonnen uit suikerbieten. Het verwijdert de bovenste laag van dode huidcellen waardoor er een nieuwe huidlaag verschijnt die een zachtere structuur heeft en er frisser uitziet. Een peeling zorgt voor het afnemen en tegengaan van acne, verminderen en vervagen van fijne lijntjes, rimpels, huidverkleuringen, ouderdomsvlekken, littekens en striemen. Er zijn weinig tot geen neveneffecten en de behandeling is zo goed als pijnloos. Meestal wordt begonnen met een vrij lage AHA concentratie van 25% à 30% en vervolgens gaat men over tot een concentratie van 50%. Afhankelijk van uw huid en huidprobleem.
Maak een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek en huidanalyse.

BioSkinJetting is een natuurlijke methode voor rimpelcorrectie.

Voor en na gezicht vrouw bioskinjetting

 • Fijne rimpels verdwijnen
 • Diepe rimpels worden minder diep
 • Er worden geen stoffen geïnjecteerd
 • Geen kans op allergie
 • Natuurlijk resultaat

De behandeling
Het gebied rondom de rimpel of het litteken wordt eerst glad gestreken met een hoog frequent signaal (BioSkinSmoothing). Daarna wordt de rimpel of het litteken met een fijn naaldje van de onderste huidlaag losgemaakt (BioSkinJetting). De huid reageert hierop met de aanmaak van nieuw collageen, waardoor er dus van binnenuit een natuurlijke opvulling ontstaat. Het is een 100% biologische en veilige manier voor rimpelcorrectie.

Verzorging na behandeling
De tijdelijke rode lijntjes die na de behandeling ontstaan zijn eenvoudig te camoufleren met de Pascaud Cover Cream (Foundations), verkrijgbaar in ons instituut. Na enkele dagen zijn de rode lijntjes volledig verdwenen.

Wilt u meer weten over BioSkinJetting? Bel 06 55 12 70 81 of maak een afspraak.

Wilt u rimpels, een verouderde vale of doffe huid aanpakken zonder chirurgie? Naarmate we ouder worden, vermindert de toevoer van zuurstof naar de huid. Hoe minder zuurstof
 de huid kan opnemen, hoe slechter de stofwisseling tussen de cellen werkt. Met als gevolg:
 vale huid, rimpels en huidverslapping.

dermaOXY zuurstofbehandeling
Met een dermaOXY zuurstofbehandeling kunnen we dit nu effectief aanpakken. We bewerkstelligen een betere doorbloeding en stimuleren de aanmaak van collageen en elastine met hyaluronzuur waardoor u een stevigere huid krijgt.

Welke effecten heeft dermaOXY?

Gezicht/huid:   €62,50 per behandeling (ook te boeken als kuur)

  Fijne lijntjes en rimpels zichtbaar minder
 • De huid ziet er jonger uit en voelt fris aan
 • De vochtbalans in de huid wordt hersteld
 • De huid toont levendigheid, vitaliteit en straalt weer
 • Elasticiteit en de structuur van de huid verbeterdDermaOXY

Hoofdhuid:

 • Vergroot de groei, kracht en elasticiteit van het haar
 • De vochtbalans in de hoofdhuid wordt hersteld
 • Voegt voeding toe aan het haar en de hoofdhuid
 • Stimuleert celvernieuwing en doorbloeding
 • Voegt een natuurlijke glans en zachtheid toe aan het haar

Het beste resultaat behaalt u door een kuur van 6 behandelingen te ondergaan. Na één behandeling ziet u al een opmerkelijk verschil! Om het resultaat te behouden adviseren wij u de behandeling eenmaal per 4 á 6 weken te herhalen.

Bel 06 55 12 70 81 voor meer informatie of maak direct een afspraak.

dermaOXY-Logo

 

Living 4 Beauty heeft een methode ontwikkeld waarmee u van uw pigmentvlekken af kunt komen. Tegelijkertijd werken deze behandelingen huidverbeterend.

Met een korte kuur van speciale behandelingen worden de dieper gelegen pigmentcellen in de huid gestimuleerd meer naar de oppervlakte te ‘bewegen’. Door het gebruik van speciale ingrediënten en thuisverzorging, zal de pigmentvlek al enigszins lichter worden als ook de algehele teint van uw huid (u krijgt een gelijkmatigere huidteint). Daarna worden de vlekken verwijdert met de Nd:YAG laser. Deze laser is zéér effectief en veilig voor uw huid.

Maak een afspraak zodat we uw huid kunnen bekijken en het juiste advies kunnen geven.

pm_rejuvenation_skin

Dankzij onze effectieve en snelle methode bent u binnen een paar minuten af van: verwijderen-couperose-steelwratjes-1386

 • couperose (rode adertjes)
 • steelwratjes (soms ‘wild vlees’ genoemd)
 • bloedblaasjes

Couperose en steelwratjes kunnen uw gezichtshuid, nek en lichaam ontsieren. Na deze behandeling die slechts enkele minuten duurt, heeft u weer een gladde en egale huid. Om nieuwe couperose en gesprongen bloedvaatjes te voorkomen, raden wij u aan om goede voedingssupplementen te gebruiken en een crème die de lederhuid (waar deze adertjes zich in bevinden) steviger maakt. Wij kunnen u hier vrijblijvend alles over vertellen en u een advies geven. Maak een afspraak hiervoor bij ons in de salon.

Deze behandeling is te boeken vanaf € 30,-

Huidverjonging is mogelijk met de nieuwste techniek voor liften en verstevigen in Europa, zo ook bij ons in het instituut. Pascaudlite-LaserWij werken met de L3 Laser, de laatste generatie apparatuur dat zuiver licht met één specifieke golflengte (laser) gebruikt om de cellen in uw huid te stimuleren. Door deze laser op de huidcellen in te laten werken wordt de stofwisseling van de cel opnieuw geactiveerd. Het levert al na de eerste behandeling een direct zichtbaar resultaat op. Wij raden aan de behandeling in kuurverband te doen wat zorgt voor een lang aanhoudend resultaat. De L3 Laser, ook wel ‘koud laser’ genoemd is ook bijzonder geschikt als voor- en nabehandeling van cosmetische ingrepen.

Wilt u:

 • uw huid verstevigen
 • liften
 • oogcontouren verstrakken
 • vochtwallen onder de ogen verminderen

Dan is een L3 Laser behandeling zeer aan te raden. De L3 Laser levert direct bijzondere resultaten op.
Maak een afspraak voor een proefbehandeling zodat uzelf direct het resultaat kunt zien.

Epileren is voor iedereen die het belangrijk vindt om wenkbrauwen in de juiste verhoudingen en modelepileren te hebben wat bij uw gezicht past. Zelfs de kortste haartjes kunnen worden weggehaald.

Het verven van wenkbrauwen en wimpers kan worden gedaan om uw ogen meer te accentueren. Een intensievere kleur laat de ogen en wenkbrauwen meer spreken. Na de kleuring is er geen mascara meer die uitloopt of bijtekenen van de wenkbrauwen meer nodig.